Bloggen Downloads

Cadeautje: mijn mini e-book Strijdlust

Hier is ‘ie dan: mijn tweede e-book als gratis download voor jou. Om te vieren dat ik mijn schrijfcursus heb afgerond met een (jawel!) 8,5. Ik ben er onwijs trots op! Want wat een uitdaging was het om met drie kleine kinderen om me heen mijn verhalen te schrijven… Maar ik deed het. En hoe!

Ik hou zo van schrijven en lezen. Het is een soort meditatieve toestand waar ik me in begeef als ik schrijf of een goed verhaal lees. Helemaal mindful in het moment. En ik gun het jou ook om even helemaal in het moment te zijn met dit e-book. Strijdlust is een korte thriller die je helemaal meeneemt in het verhaal. Vier pagina’s om gewoon even een momentje voor jezelf te creëren.

“Het licht van een knipperende straatlantaarn werpt een zwak schijnsel over de auto heen. Anouk slaat een donkere, zijden sjaal om haar hoofd heen zodat ze onherkenbaar is. Ze moet het in één keer goed doen.”
Uit: Strijdlust

Anouk herkent haar vriendin Eva bijna niet meer terug sinds ze Joris heeft ontmoet. Doordat Anouk een groot geheim met zich meedraagt loopt de situatie nogal uit de hand…. Hoe ver zou jij gaan voor de liefde?

Download Strijdlust hier!

Ik wens je veel leesplezier en laat je me vooral je feedback horen ♥
Meer lezen? Hier kun je mijn korte thriller In vuur en vlam vinden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *