Kids Mama en zo Momlife

Thuis genieten tijdens de Corona crisis…

thuis, home, coronacrisis, corona crisis, kinderen, gezin, home, stayhome, mamalife, party, balonnen, jurkjes, happy, mamablog, mamalifestyle, lalog, lalog.nl, lalogblog
Thuis genieten tijdens de Corona crisis. Stiekem dan. Een beetje. En zeker niet altijd, maar ik probeer mijn momentjes wel te pakken. Zelf te creëren. Want ja, als je dan toch thuis moet zijn met drie kinderen, maak er dan maar gewoon ook iets leuks van. Toch?

Genieten versus drama

Toegeven: of het leuk wordt ligt toch vooral wel aan de mood van mijn kinderen. Van de oudste twee want nummer drie is altijd een happy camper, haha. Houden zo. Maar goed. Als Noor en Lot gewoon in hun element zijn (wat gelukkig meestal wel zo is) dan proberen we er elke dag wel iets leuks van te maken. Of in ieder geval leuke momenten te maken. En dat kan al een rondje wandelen zijn na het avond eten. Even een verlaten speeltuintje opzoeken, ver weg uit de buurt van anderen.

Naast de dagelijkse werkjes, als een soort van home school, doen we dingen als een cake bakken, nagels lakken, filmpjes kijken, samen sporten, in de tuin spelen, knutselen, verven, uitgebreid in bad spelen en what not. O, ja gewoon een paar ballonnen opblazen en in de tuin picknicken is ook succes 😉

thuis, home, coronacrisis, corona crisis, kinderen, gezin, home, stayhome, mamalife, party, balonnen, jurkjes, happy, mamablog, mamalifestyle, lalog, lalog.nl, lalogblog

thuis, home, coronacrisis, corona crisis, kinderen, gezin, home, stayhome, mamalife, party, balonnen, jurkjes, happy, mamablog, mamalifestyle, lalog, lalog.nl, lalogblog

En nu?

Van al die extra tijd en momenten met de kindjes geniet ik onwijs veel. Een soort van verlenging van mijn zwangerschapsverlof lijkt het wel! Met in mijn achterhoofd dat ik mijn werk toch ook wel heel erg mis.

Maar we maken er het beste van! Ook al weet ik het soms ook even niet meer. Dan weet ik ook gewoon even niet meer wat ik voor leuks op ons dagprogramma moet zetten. Of heeft kleine Ben een dag dat hij hangerig is. En dan wordt het lastig. Dan zet ik Frozen 2 maar weer een keer op en kruipen alle drie die warme lijfjes tegen me aan. Laten we de boel de boel en zo geniet ik toch nog een beetje op een baaldag. En de volgende dag? Dan blazen we de ballonen weer op!

Even een verlaten speeltuintje opzoeken
Probeer te genieten van kleine momentjes, lieve mama’s!

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

Volg lalog.nl op Instagram en Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *