Mama en zo Momlife

Review: de familieplanner van Zoedt

familiekalender, familieplanner, agenda, plannen, gezin, weekoverzicht, weekplanner, gezin van vijf, drie kinderen, review familieplanner, familieplanner Zoedt, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog.nl , lalog

Met drie kinderen is het plannen geblazen! En omdat ik familieplanners zo leuk vind, moest er dit jaar hier in huis één komen. Hoe het plannen me af gaat en of zo’n familieplanner nou echt zo overzichtelijk is lees je hier!

familiekalender, familieplanner, agenda, plannen, gezin, weekoverzicht, weekplanner, gezin van vijf, drie kinderen, review familieplanner, familieplanner Zoedt, mamablog, mamalifestyle, lalogblog, lalog.nl , lalog
Ik kocht deze familieplanner van Zoedt (#nospon) voor €14,95 bij bol.com. Prima prijs, vind ik! En hij is simpel en overzichtelijk. Fijn! En op elke pagina staat onderaan een quote of een leuke uitspraak. Uiteraard heb ik de eerste twee regels geclaimd. Ik heb ze me gewoon toegeëigend. En dat moet ook wel want ik schrijf werkelijk alles op. Als mijn mom-brain het niet vergeet tenminste…
Noor en Lot moeten een vakje delen met speel-afspraakjes en zwemlessen maar dat past prima.

Natuurlijk hebben we ook een digitale agenda die de man en ik bijhouden maar toch kan ik niet zonder een weekkalender in mijn keuken. Ik hou van het overzicht. Een blik over mijn linkerschouder terwijl ik de babyflesjes aan het afspoelen ben zegt me hoe het met de hele week gesteld staat. Daar hou ik van. Een vakje (of twee 😉 ) per gezinslid vind ik erg fijn. Nou heeft Ben ook al een spannende agenda met zijn bezoekjes aan het consultatiebureau en de oppasmomentjes bij oma dus fijn dat iedereen erop past.

Erg prettig dus zo’n familieplanner en dit exemplaar kan ik je zeker aanraden als je er nog eentje zoekt! Heb jij nog een “echte” weekkalender in huis of is alles digitaal?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Volg je mee op Instagram en Facebook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *