Mama en zo Momlife

Gezellige chaos en volle wasmanden

chaos, moederschap, gezin, drie kinderen, momlife, mamalifestyle, mamablog, momblog, gezin van vijf, lalog.nl, lalogblog, lalog

Gezellige chaos en volle wasmanden. Dit omschrijft het huishouden zo ongeveer wel sinds ik mama van deze drie mooie, lieve kindjes ben. Die volle wasmanden zijn er trouwens non-stop met de komst van de derde. Krijg je er gewoon gratis en voor niks bij. Geen probleem, kom maar door hoor. Maar het kan best eens voorkomen dat er een dag komt dat er iemand geen schone onderbroek meer in zijn of haar lade heeft liggen. Tja, dat komt dan weer door die gezellige chaos he πŸ˜‰

#nevernotchaos

Vorige week veranderde ik het logo en de tag-line van lalog.nl. De tag-line “de georganiseerde chaos van het moederschap” slaat de spijker op z’n kop! Op Instagram heb ik de tag #nevernotchaos aangemaakt. Lekker herkenbaar voor de meeste moeders. En toegeven: met één kind was er nooit chaos. Met twee kinderen was er regelmatig chaos. En nu met drie? Never no(t) chaos! Haha. Maar wel een georganiseerde, gezellige chaos en ik zou het niet anders willen.

zussen, babybroertje, baby broertje, mama van drie, kinderen, mamablog, mamalifestyle, momlife, gezin, blog, lalaog.nl, lalogblog, la log
Die kids van mij leren me om dingen los te laten en af en toe de boel de boel te laten. Genieten van nu. En dat is zo belangrijk. Want moet die wasmand echt NU opgevouwen worden? Neuh, we kunnen die schone onderbroeken er morgenochtend best uitvissen. Dat dus. Dat drietal zorgt er meestal wel voor dat ik op een “mama dag” nergens anders aan toe kom dan moederen. En daar hou ik gewoon rekening mee. Vaak lukt het wel om even met de stofzuiger door de woonkamer heen te vliegen en de vaatwasser leeg te ruimen maar dat was het dan ook wel.Β 
Prima hoor, laat mij maar puzzelen, knutselen en knuffelen met mijn baby. Heerlijk! De volle wasmanden komen morgen weer wel.

Is het bij jou ook never not chaos? Tag jouw foto op Instagram met #nevernotchaos en vermeld mij in je stories, dan kan ik meegenieten van jouw chaos en deel ik het in mijn stories πŸ™‚

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *