Interieur & thuis

Project 3 nieuwe kinderkamers: de kleuterkamer!

interieur, kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, mamalifestyle, lalog.nl

Beloofd is beloofd: jullie mochten meekijken met onze verbouwing met o.a. drie nieuwe kinderkamers als resultaat. Dus tadaa: de eerste nieuwe kinderkamer is af! We hebben Noor afgelopen weekend over verhuisd naar haar gloednieuwe kamer op zolder. Wat er gebeurd als je kleuter fan is van Iejoor en haar lievelingskleur oranje(!) is, zie je hier. En wat is het een gave kamer geworden. Ik ben super trots op het resultaat!

Voor

Nou, uh, een “voor” foto is er niet want deze kamer bestond gewoon letterlijk niet. In deel 1 heb je al kunnen zien dat we, aan de achterkant van ons huis, een dakkapel over de volledige breedte hebben laten plaatsen en daarmee ontstond de ruimte voor deze kamer. Waar eerst mijn crosstrainer stond en ik mijn hoekje had om mijn sportlessen voor te bereiden, is nu dus gewoon een hele kamer geworden.

Oranje en Iejoor

Al sinds Noor kan praten is oranje haar lievelingskleur. Geweldig. Echt top. Haha, nee hoor ik vind het heel leuk dat ze niet voor roze gaat en echt haar eigen smaak al heeft maar hoe ga je dat dan een beetje leuk doen in een nieuwe kamer voor je kleuter? Dit is hoe wij het deden…

Mijn vader verfde haar bed knal oranje en ik pakte een oud Ikea tafeltje en stoeltje aan die nu ook op de kamer van Noor staan.

interieur, kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, mamalifestyle, lalog.nl
Er moest ook een oranje muur komen. De kleuren zocht ik met de meiden eerder al uit bij Hornbach (je vindt ze hier). Naast oranje wilde ik ook graag de knalroze kleur gebruiken die op de nieuwe kamer van Lot komt. Dan breekt het wat in de oranje hysterie, zeg maar πŸ˜‰ De muur verfde ik zelf met mijn zwangere buik. Hell, we hebben alles zelf gedaan op het daadwerkelijk plaatsen van de dakkapel na. Echt hoor, die vent van mij is een partij handig! En de dingen die ik kon doen, deed ik dan ook graag. Verven dus. Op waterbasis, wel zo veilig voor mij en de beeb.

interieur, kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, mamalifestyle, lalog.nl

Het eindresultaat

Dat er een Iejoor op een van de muren moest komen, stond ook vast. Noor is gek op Iejoor. Iejoor is al vanaf haar babytijd haar favoriet en ik ging op zoek naar een mooie muursticker. Geen kant-en-klare van de bouwmarkt deze keer, maar het werd een stoere, handgemaakte oranje omtrek van de chagrijnige ezel. En hij is zo tof! Je moet echt goed kijken om te zien dat het een sticker is want het lijkt er net op geschilderd. Noor is er zo blij mee! Ik bestelde deze trouwens bij stickysticker.nl (#nospon)

interieur, kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, mamalifestyle, lalog.nl
interieur, kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, mamalifestyle, lalog.nl

interieur, kinderkamer, kinderkamers, nieuwe kamers, klussen, verbouwen, mamablog, mamalifestyle, lalog.nl
Mooi geworden, no? Wij zijn in ieder geval helemaal tevreden πŸ™‚ Volgende keer show ik de nieuwe kamer van Lot. Zij gaat van haar oude babykamer naar een mooie peuterkamer!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Instagram & Facebook? Leuk als je volgt!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *