Lifestyle Personal

Mijn top 5 slechte gewoontes…

slechte gewoonte, top 5, logboek over life, lalog.nl

Slechte gewoontes, die hebben we allemaal. Toch? Ik in ieder geval wel en heel eerlijk: ik irriteer me er zelf nog al eens aan. Misschien dat het tijd is om er iets aan te doen want vooral op mijn nummer 1 ben ik zeker niet trots. Oh my, gewoontes verander je niet zomaar. Mijn top 5 slechte gewoontes? Dit zijn ze!

Bad habbits

5. Piekeren
Dit kan ik goed ja. Heel vervelend. Ik pieker me soms suf over dingen en vind het soms lastig om iets los te laten. Geen fijne gewoonte. Gelukkig heb ik een man die vrijwel nergens over piekert dus hij zet me regelmatig weer met twee benen aan de grond πŸ˜‰

4. Net op tijd, bijna te laat…
Ja, gatver hier heb ik een hekel aan! Ik ben niet vaak echt te laat maar ook niet super op tijd. Vooral sinds ik moeder ben is het vaak een uitdaging om ergens op tijd te zijn want er is altijd wel wat. Note to self: ruimer plannen. Zucht.

Slechte gewoontes, gewoontes, blog, mamablog, mamablogger, top 5, mamalifestyleblog, mamalifestyle, lalog, lalogblog, lalog.nl
3. Cola light
Ja, dit is slecht, I know. Ik drink vooral graag water (met citroen, limoen of munt), verse muntthee en verse gemberthee maar voor cola light heb ik ook een zwak. Vaak word ik zo weeΓ―g na een hele hoop water en thee en heb ik echt zin in een koude cola. En dan nog wel de slechte light variant ook want ik vind de gewone cola veel te zoet.

2. Teveel leuke dingen doen
Het lijkt alsof je nooit te veel leuke dingen kunt doen maar geloof mij: dat kan dus wel. Leuke baan, extra projectje erbij, lesgeven op de sportschool, zelf sporten, Brandambassador voor House of Workouts zijn, een schrijfcursus volgen, bloggen, met vriendinnen afspreken, hulpmoeder zijn op school… Soms zie ik door de bomen het bos niet meer. Iets met balans.

1. Vloeken
Hardop. Vooral thuis. Dat kan dus echt niet (want: kinderen)Β en buitenshuis zou ik het niet zo snel doen, maar the real me kan er wat van…

Oh, erg he? Wat zijn jullie slechte gewoontes?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

lalog.nl op Facebook
lalog.nl op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *