Lifestyle

Waarom je echt naar de Efteling show CARO moet gaan!

caro, Efteling, Efteling show, Efteling Theater, blog, Caro show, mamablog, lifestyle blog, mamablogger, lalog, lalogblog, lalog.nl
Theater, zang, dans, acrobatiek en een steengoed verhaal: je ziet het allemaal in de nieuwste Eftelingtheater-show CARO! No spoiler maar wat ben ik enthousiast over dit visuele spektakel. En dat is heus niet alleen omdat ik als medewerker het Efteling-DNA bevat (tja, haha…) maar omdat het oprecht zo zonde is als je de Efteling bezoekt en dan deze show mist!! Ik bezocht ‘m anderhalve week geleden… (#nospon!)

De carrousel van het leven

De naam CARO is afgeleid van carrousel, waarvan je er natuurlijk een aantal van kunt vinden in ons mooie park. En dat steengoede verhaal met die mooie boodschap gaat dus over de carrousel van het leven. De mallemolen waar we soms in zitten: the good and the bad. En dit alles wordt prachtig vertaald in CARO.

Voor het hele gezin?

Zeker voor het hele gezin! De adviesleeftijd is vijf jaar en dat zou ik ook echt wel aanhouden als moeder, al is het per kind wel anders natuurlijk. Als ouders kun je het beste inschatten of je kindje vijf kwartier zijn of haar aandacht erbij kan houden 😉 Er is in ieder geval genoeg te zien, te begrijpen, te beleven en te bewonderen voor de kleintjes. Ik bezocht de show niet met man en kids maar met mijn ouders en mijn broer en wat vonden wij het tof!

caro, Efteling, Efteling show, Efteling Theater, blog, Caro show, mamablog, lifestyle blog, mamablogger, lalog, lalogblog, lalog.nl
Een wazige maar leuke foto samen met mijn moeder!

caro, Efteling, Efteling show, Efteling Theater, blog, Caro show, mamablog, lifestyle blog, mamablogger, lalog, lalogblog, lalog.nl
Het publiek zit rondom de show en zoals je mag verwachten bevat de show veel Efteling-elementen maar er is absoluut geen overkill aan.

caro, Efteling, Efteling show, Efteling Theater, blog, Caro show, mamablog, lifestyle blog, mamablogger, lalog, lalogblog, lalog.nl
Tijdens de pre-show was mijn broer een van de “gelukkigen” die mee mocht doen. Vond hij echt zo leuk 😉 Hij staat op links. Nee, niet die clown, haha. Daarna werd ons verzocht om geen foto’s tijdens de show te maken dus hebben we braaf onze telefoons weggestopt en echt: je moet het gewoon zelf gaan zien. Zeker voor de prijs van €25,- en verblijfsgasten kunnen zelfs voor €7,50 naar de show. Ik zeg doen. Info over de voorstelling en speeltijden kun je hier vinden.

Ga jij de show ook bezoeken?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Volg lalog.nl ook op Instagram Facebook

 

Eén gedachte over “Waarom je echt naar de Efteling show CARO moet gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *