Lifestyle

Top 5 van irritaties. Heb jij ze ook?

irritaties, top 5, top 5 irritaties, blog, mamablog, mamablogger, lifestyleblog, mamalifestyleblog, lalog, lalogblog, lalog.nl

Een top 5 van irritaties, ik heb ‘m hoor. Het gaat vanzelf en het is zelf ook rete irritant maar ik irriteer me nogal eens aan dingen. En dat kan van alles zijn: belangrijke of onbelangrijke dingen. Zoals dat je rete eigenlijk met een ‘n’ erachter schrijft. Ziet er niet uit zo. Lekker belangrijk ook. Maar sommige dingen spannen de kroon: er is namelijk een top 5 waar ik echt het meest haat aan heb. Lees je mee of vind je dit maar irritant? 😉

Top 5

1. Respectloos gedrag
Ja, doe gewoon allemaal eens normaal tegen elkaar. Dan zouden er ook meteen heel wat minder irritaties in de wereld zijn (ha!). Ik ben te vaak oprecht verbaasd over het feit dat mensen elkaar respectloos behandelen. Laat elkaar vooral in zijn/haar waarde en behandel elkaar met respect. In de supermarkt, op het werk, op straat, overal! ♥

2. Slapeloosheid
Moet je je eens voorstellen dat je twee kinderen hebt die al vanaf dag één doorslapen. Nou, ik heb dat. Heerlijk toch? Beetje jammer dat ik zelf regelmatig wakker lig. Ik haat dat zo! Vooral als ik de volgende dag weer een druk programma heb, ’s ochtends moet lesgeven op de sportschool of een vroege dienst heb. Not cool.

3. Een hittegolf
Wat mij betreft zijn er grenzen. En die grens heet vijfentwintig graden. Tenenkrommend luister ik naar opmerkingen als ‘lekker genieten van het weer’ en ‘tropische temperaturen’. Hoezo tropisch? We zijn gewoon in Nederland hoor. Als ik tropische temperaturen wil dan ga ik wel naar de tropen. Ja, lees maar. Klik.

4. Onterechte kritiek
Kom maar op: ik kan er heus wel tegen. Ik hoor het graag zelfs. Maar één ding: dan moet het wel terecht zijn.

5. Onrust
Een onrustig gevoel is mij niet onbekend. Vooral nu ik de dertig (ruim!) gepasseerd ben denk ik wel eens: aaah, en nu? Wat wil ik nog doen? Waar sta ik in het leven? Wie ben ik überhaupt? En daar lig ik dan wel eens wakker van (takes me back naar puntje 2, zucht…)

Het zou zo heerlijk zijn als we in een wereld zonder irritaties leven. Maar dat gaat ‘m waarschijnlijk toch niet worden dus dan maar van je afschrijven want dat helpt! Waar irriteer jij je aan? Hier mag je heerlijk spuien!

 

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Ps; doe jij al mee aan de winactie voor aanstaande vaders?

 

Lalog op Facebook
Lalog op Instagram

Eén gedachte over “Top 5 van irritaties. Heb jij ze ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *