Body & food Lifestyle Mind & body

Fijne producten van New Pharma voor de gevoelige huid

newpharma, online apotheek, online drogist, webshop, verzorgingsproducten, review, blog, mamablog, mamablogger, lalog, lalog.nl, lalogblog
Een pakketje ontvangen is altijd een klein feestje, maar met de pakketjes van New Pharma is het extra feest! Ken jij deze online drogisterij al? Newpharma.nl heeft fijne verzorgingsproducten die -vaak voor een net zo’n fijn prijsje- bij je thuis afgeleverd worden. Ik mocht een pakketje ontvangen met heerlijke producten en review hier een aantal van mijn favorieten! #spon

Gevoelig huidje

Met mijn gevoelige huid ben ik altijd een beetje voorzichtig met nieuwe producten, maar deze Douche Spa gel-olie van Vichy voor de gevoelige huid wilde ik natuurlijk graag proberen!

newpharma, online apotheek, online drogist, webshop, verzorgingsproducten, review, blog, mamablog, mamablogger, lalog, lalog.nl, lalogblog

Wat beloofd het?
Douche gel-olie van Vichy die de lichaamshuid hydrateert, stralend mooi maakt en voorziet van de nodige mineralen. Mineraliserend Thermaal Water van Vichy herstelt het evenwicht en de weerstand van de huid, zodat de dagelijkse douche haar sterker maakt. Het multi-mineralencomplex heeft een unieke werking tegen vermoeidheid, versterkt en beschermt de huid.
Een gehydrateerde, stralend mooie huid en een fris, zuiver huidgevoel dat de hele dag aanhoudt
Deze Douchegel is een zachte olie die bij contact met de huid verandert in een licht en rustgevend schuim.

Bevat Vichy Thermaal Bronwater dat rijk is aan 15 mineralen, magnesium, zink en koper.
Hypoallergeen en zonder parabenen.

En?
Ja, fijn spulletje! Ik waande me onder de douche naar één of ander zonnig oord met dat heerlijke tropische luchtje en lekkere schuim. Na het douchen trekt mijn huid niet en ruik ik nog lang het tropische luchtje op de achtergrond. De huid van mijn bovenarmen voelt zacht en dat is een hele prestatie want daar is mijn huid super gevoelig, rood en snel geïrriteerd maar deze Vichy gel-olie heeft zijn werk goed gedaan! Deze blijf ik zeker gebruiken.

Next: deze Galenco lichaamsmelk voor baby’s. Deze hypoallergene bodymilk is zo gemaakt dat het een minimale kans op allergische reacties geeft

newpharma, online apotheek, online drogist, webshop, verzorgingsproducten, review, blog, mamablog, mamablogger, lalog, lalog.nl, lalogblog
Wat beloofd het?
Met Galenco Baby kies je voor uiterst milde, hypoallergene ingrediënten, waarvan er gemiddeld 80% van natuurlijke oorsprong zijn. Het verzorgt, verzacht en hydrateert de (baby)huid op een milde manier. Allergische reacties worden bijna volledig uitgesloten. Geformuleerd om het risico op allergische reacties te minimaliseren. Hydratatie van de bovenste lagen van de opperhuid

Kenmerken:
– Respecteert het evenwicht van de fragiele babyhuid.
– Met zoete, gezuiverde amandelolie en panthenol
– Dermatologisch getest

En?
Deze ruikt naar baby’s!! Ik hou ervan. En dan bedoel ik geen indringende Zwitsal-lucht (ook lekker trouwens!) maar een zachte, zoetige wolk van babygeuren. Zo lekker! Ja, hier ga ik zeker een grote verpakking van aanschaffen en ik smeer er niet alleen de meiden mee in, maar ook mezelf. Het trekt snel in, plakt niet en is lief voor mijn gevoelige huid. Top!

In het pakketje vond ik ook deze hypoallergene reinigingsgel voor babybilletjes. Na de bodymilk van Galenco was ik ook erg benieuwd naar dit product. Je hebt geen water en zeep nodig, handig leek me!

newpharma, online apotheek, online drogist, webshop, verzorgingsproducten, review, blog, mamablog, mamablogger, lalog, lalog.nl, lalogblog
Wat beloofd het?
Galenco Baby Liniment reinigt en beschermt de billetjes van een baby op een milde manier.
Respecteert het evenwicht van de fragiele babyhuid. Met olijfolie en zonnebloemolie, biologisch geteeld. Maakt zeep en water overbodig.

Kenmerken:
– Hypoallergeen en dermatologisch getest
– 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.
– Zonder parfum
– Zonder bewaarmiddelen

Indicaties:
– Vanaf de geboorte
– Voor rode billetjes

En?
Ik gebruikte dit product bij Lot en bij zere, rode billetjes is het zeker fijner dan geparfumeerde billendoekjes maar ik merkte toch dat ik dit niet zo handig vond in het gebruik. Ik ben dan met allerlei hydrofiele doeken bezig terwijl Lot op het aankleedkussen ligt en dan grijp voor dagelijks gebruik ik toch sneller naar die makkelijke billendoekjes. Wel een heel fijn product bij echt zere billetjes zodat het huidje tot rust kan komen en herstellen! In tegen stelling tot de bodymilk ruikt dit product niet echt lekker.

En dan probeerde ik deze micellair water voor baby’s en kinderen van Bioderma nog!

newpharma, online apotheek, online drogist, webshop, verzorgingsproducten, review, blog, mamablog, mamablogger, lalog, lalog.nl, lalogblog
Wat beloofd het?
Reinigingswater om de gevoelige babyhuid in alle zachtheid te reinigen
Reinigt in alle zachtheid. Respecteert het evenwicht van elke huid, ook de meest tere.
Kalmeert en geeft onmiddellijk een fris gevoel. Producten met hoge veiligheid en hoge tolerantie, 100% afgestemd op de fragiele babyhuid.

Kenmerken:
Hypoallergeen
Zonder parabenen, zonder alcohol
Zeepvrij
Zacht parfum
Prikt niet in de ogen.

En?
Fijn om de kindergezichtjes mee te reinigen in plaats van met snoetenpoetsers! Gewoon op een wattenschijfje doen en het is klaar voor gebruik. Ik vind dit super handig voor in de luiertas: ik heb dan geen pak snoetenpoetsers nodig. Dit flesje van 100 ml neem je makkelijk mee en verder gooi ik wattenschijfjes in mijn tas. Ik heb het ook op mijn eigen gezicht gebruikt en ook make-up is makkelijk te verwijderen, je hoeft niet te wrijven en het irriteert niet. Fijn product en een goede vervanger voor snoetenpoetsers, al blijven die wel handig voor plakkerige handjes 😉

Mijn gevoelige huid en die van Noor en Lot zijn blij met deze nieuwe aanwinsten. Vooral de lichaamsmelk van Galenco is favoriet! Heb jij newpharma.nl al ontdekt?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 
La Log op Facebook
La Log op Instagram

 

2 gedachten over “Fijne producten van New Pharma voor de gevoelige huid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *