Lifestyle Mama en zo

5 redenen om met je kids naar het strand te gaan


Een perfect dagje uit met de kinderen is wat ons betreft een dagje naar Zoutelande. Vorige week vertrokken we dan ook weer voor een dagje naar de mooie Zeeuwse Kust en het was heerlijk! Vandaag op de blog 5 redenen waarom je regelmatig met je kinderen richting het strand zou moeten gaan inclusief een ultieme tip voor een ontspannend vakantiegevoel voor papa en mama!

5x: daarom naar het strand!

1- Ontspanning
Ook voor mama’s is naar het strand gaan ontspannend. Nou, ja nadat je bent neergeploft met de koelbox, de kinderen en jezelf van top tot teen hebt ingesmeerd en de beachshelter in elkaar staat dan. Maar dan kan het Grote Ontspannen beginnen. Zet internet op je telefoon uit en waan jezelf even helemaal in het moment. Op het strand is dat makkelijk te doen (zand in je telefoon wil niemand) omdat je echt even uit de dagelijkse dingen wordt gehaald. Gewoon lekker zandkastelen bouwen met je kids en verder niets moeten.

2- Instant vakantiegevoel
Als je die ontspanning eenmaal te pakken hebt volgt vrijwel direct het oh zo gewilde vakantiegevoel! Voetjes in het zand, wind door je haar en de zon op je huid. TIP: ga om en om met de kinderen schelpjes zoeken langs het water zodat papa of mama even heerlijk met een boek op een handdoekje kan gaan liggen. Werkt gegarandeerd!

strand, zee, kinderen, dagje uit, Zoutelande, Zeeland, gezin, dagje weg, family time, mamablog, blog, mamalifestyleblog, la log

3- Kinderen vermaken zich de hele dag
In die immens grote zandbak hebben ze niet meer nodig dan een emmer en een schep! Ook als het weer minder goed is kun je de hele dag op het strand vertoeven zonder dat de kinderen zich vervelen.

4- Het kost niks!
In tegenstelling tot vele andere dagjes uit kost een dagje strand vrijwel niks! Op benzinekosten en waterijsjes na 😉

strand, zee, kinderen, dagje uit, Zoutelande, Zeeland, gezin, dagje weg, family time, mamablog, blog, mamalifestyleblog, la log

5- Happy place, happy face
Zoutelande is voor mij van kleins af aan al een van mijn happy places en mijn eigen kinderen worden er ook blij van. Vanaf het moment dat we vertellen dat we naar het strand gaan zijn ze dol enthousiast! Die vrolijke koppies geven me meteen een vrolijk gevoel waar ik nog lang op kan teren 🙂

Ga jij ook zo graag naar het strand met je kindje(s)?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Follow on Instagram ♥
Like op Facebook!

Eén gedachte over “5 redenen om met je kids naar het strand te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *