Lifestyle Personal

Eindelijk een nieuwe bril!

bril, lenzen, optiek, opticien, pearle, brilmontuur, hippe bril, blog, mamablog, mamalifestyleblog, nieuwe bril, la log, La Log.nl
He he, eindelijk een nieuwe bril! Vorige week mocht ik ‘m ophalen nadat ik een nieuw exemplaar uitzocht bij Pearle (#nospon). Wat een hipheid en wat een heerlijke lichte bril op m’n neus. Nadat Lot maanden geleden mijn andere montuur naar de vernieling hielp was ik gebonden aan mijn lenzen.

Mijn plakkerige, droge, wazige lenzen. De duurste en meest zuurstof doorlatende die er te krijgen zijn, maar dan nóg. En nu heb ik dan eindelijk een nieuw bril waar ik helemaal happy mee ben en ik vind het gezellig om ‘m even te showen!

bril, lenzen, optiek, opticien, pearle, brilmontuur, hippe bril, blog, mamablog, mamalifestyleblog, nieuwe bril, la log, La Log.nl

Mijn oude bril was een zwaarder montuur die ik ook erg leuk vond. Hier zie je ‘m nog even:


Mijn lenzen wissel ik nog steeds af (want sporten en lesgeven en zo) maar het is zo fijn om ze weer eens een hele dag uit te kunnen houden 😉

Draag jij een ook een bril of lenzen? Of ben je gezegend met een goed paar ogen?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Like La Log.nl op Facebook! ♥

Eén gedachte over “Eindelijk een nieuwe bril!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *