Interieur & thuis

Tips: leuke accessoires voor de kinderkamer

peuterkamer, kinderkamer, blog, accessoires, wereldkaart, landkaart, lifestyleblog, mamablog, La Log

Moois voor op de kinderkamer is altijd leuk natuurlijk! Zo vond ik de plank op Noortje’s kamer nogal leeg en wist niet wat ik er nog neer wilde zetten. Er hebben een hoop dingen gestaan en ze zijn ook weer vriendelijk weggebonjourd, haha. Maar een tijdje terug kwam ik super leuke wereldkaarten tegen voor op de kinderkamer bij wereldkaarten.nl en ik wist daar natuurlijk meteen een mooi plekje voor… juist: de plank op Noortje’s kamer! Kijk mee voor leuke tips!

peuterkamer, kinderkamer, blog, accessoires, wereldkaart, landkaart, lifestyleblog, mamablog, La Log

De kaarten op hout zijn über hip en ik kon eigenlijk niet kiezen want ze zijn allemaal zo leuk! Uiteindelijk koos ik dit exemplaar op hout: “Voor de allerkleinsten hout” heet ‘ie en je hebt ‘m al voor €34,95. Zo’n vrolijke wereldkaart is ook een leuke cadeau-tip!

peuterkamer, kinderkamer, blog, accessoires, wereldkaart, landkaart, lifestyleblog, mamablog, La Log

Noor is er helemaal weg van en raast er graag met haar Zoef-Zoef dieren overheen, haha. Het is ook heel leuk en leerzaam om te laten zien dat er verschillende landen zijn en wat daar dan allemaal te vinden is.

peuterkamer, kinderkamer, blog, accessoires, wereldkaart, landkaart, lifestyleblog, mamablog, La Log

En niet onbelangrijk: mama is ook blij met de nieuwe accessoire! Hij vrolijkt de peuterkamer lekker op en staat mooi te wezen daar tussen de Nijntjes in.

Verder?

De spiegel die je op de foto ziet is van mijzelf geweest. Ik heb deze in een ver (vér) verleden ooit bij Blokker gekocht en heb ‘m altijd bewaard.

De plank heb ik trouwens met plak “plastic” bekleed. Het is een oude, donkere Ikea plank die in ons vorige huis in de woonkamer hing. Ik vond het zonde om deze niet meer te gebruiken maar vond de donkere kleur niet meer bij ons nieuwe interieur passen. Een leuke tip is dus om een oude plank te bekleden!

En de vogels op de muur? I love it! Deze ontving ik vorig jaar van posters.nl voor een samenwerking. Ze zitten ook bij ons op de muur en ik vind ze nog steeds erg mooi.

Het haakje heb ik van een van mijn beste vriendinnen gehad. Hij is geweldig he? Haha. Ik gok dat i’e van Flying Tiger af komt 🙂 De trui heeft Noor trouwens ook van deze lieve vriendin gehad. Ze shopt altijd zulke hippe stuff!

Heb jij ook een leuk hoekje op de kinderkamer(s) gecreëerd? Binnenkort show ik de babykamer van Lot op de blog!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

*Dit artikel is in samenwerking met wereldkaarten.nl

 

boek winnen, winactie, spannen boek, blog, die laatste zomer, tatiana de rosnay, mamablog, lifestyle blog, La LogPS: Boek winnen? La Log bestaat bijna twee jaar (yay!) en om dat te vieren geef ik bij 200 likes het spannende boek “Die laatste zomer” van Tatiana de Rosnay weg. Het enige wat jij hoeft te doen is de Facebookpagina van La Log een like te geven! Good luck!

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *