Lifestyle Mama en zo

Family Sunday #4

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Leuk dat je mee kijkt naar deze Family Sunday plog! Het was super lekker weer vorige week zondag dus ik ging naar buiten met de meiden, nam Noor mee met het sporten en kleurde mijn haar wat, uhm, nogal verrassende uitpakte…

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Klaar om naar de sportschool te gaan en Noor ging weer gezellig mee naar de kinderopvang. Echt hoor, zodra ze ziet dat ik mijn sportspullen pak dan gaat het “Ikke ook mee, mama,” haha. Ik vind het altijd heel gezellig dat ze mee gaat.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Na een heerlijke les BURN die ik volgde, deden we even gek in de auto op de parkeerplaats van de Jumbo. Noor en ik deden even een snelle boodschap (verse eierkoeken!) voor de lunch en ze mocht van mij een boekje uitzoeken. Het werd dit boekje van de Teletubbies omdat Lot die ook leuk vindt.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Oké, ik ging mijn haar kleuren en dat doe ik dus bijna nooit. Begin dit jaar gooide ik er een soort van kleurspoeling in die je er in een maand of drie weer uitwast. Die was een aantal tinten donkerder dan mijn eigen haarkleur en daar was ik heel blij mee! Nou was de spoeling er vrijwel helemaal uit en ik had nog een pakje thuisliggen. Wel een tintje donkerder dan de vorige (want die kon ik nergens meer vinden bij de Etos), maar hee, hoeveel zou dat nou uitmaken? Precies, niet zo veel. Dacht ik. Hehe. De foto links is voor het kleuren…

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

En toen was ik een gothic, hahaha. Nee echt, het is bijna zwart. Of eigenlijk: gewoon zwart. Hmm. Ik vind ‘m te donker. Jammer, maar ja, ik was dit er ook in drie maanden weer uit he…

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Na het kleuren van mijn haar en een uitgebreide douche, aten we onze lunch. Wim had ondertussen ook samen met de meiden even bij de Lidl lekkere broodjes gehaald. Daar zit een bakkerij in en die broodjes zijn heerlijk! Regelmatig scoren we daar broodjes. Rechts: Na de lunch gingen de kindjes naar bed voor hun slaapje en werkte ik aan La Log en zette de vorige Family Sunday online.

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Wim ging na de lunch in de tuin aan de gang. Daar zijn we volop mee bezig en het is een huge project, maar wat is het fijn als we straks van een mooie tuin kunnen genieten!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Nou, de meiden sliepen allebei maar een klein uurtje dus ik nam ze gauw mee naar buiten terwijl Wim in de tuin bezig was, want van dit lekkere weer wilde ik lekker genieten. Op naar een speeltuintje in de buurt dus!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Na het spelen wilde Noor weer bij de paardjes gaan kijken en we liepen ook nog langs de eendjes. We wonen echt zo fijn, er is zoveel natuur om ons heen!

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Toen we die middag terug kwamen, was het al bijna etenstijd! Wim sprong nog even onder de douche terwijl ik Lot haar eten gaf en daarna bakte Wim voor ons een ei. Super lekker met ham, kaas en een beetje peper en zout. Echt prima voor op een zondag avond. We aten lekker gezellig op de bank, dat doen we op zondag meestal. Dat vind Noor ook helemaal geweldig dat we dan niet aan tafel hoeven te zitten 🙂

family sunday, zondag, gezin, blog, mamablog, mamalog, lifestyleblog, La Log

Na het eten deden we de meiden uitgebreid in bad en gingen we met een kopje thee op de bank zitten! Later werd dat een wijntje en een biertje (want: zondag!) en we namen er Bugles met smeerkaas bij, zo lekker!

Dat was onze zondag weer, hoe was die van jullie? En voor vandaag: make it a good one!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

boek winnen, winactie, spannen boek, blog, die laatste zomer, tatiana de rosnay, mamablog, lifestyle blog, La LogPS: Boek winnen? La Log bestaat bijna twee jaar (yay!) en om dat te vieren geef ik bij 200 likes het spannende boek “Die laatste zomer” van Tatiana de Rosnay weg. Het enige wat jij hoeft te doen is de Facebookpagina van La Log een like te geven! Good luck!

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

2 gedachten over “Family Sunday #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *