Lifestyle Mama en zo

Dingen op dinsdag: Efteling enzo

dinsdag, plog, blog, efteling, uitje, kinderen, mamablog, lifestyleblog, La Log

Tja… wat voor dingen doe je doorgaans eigenlijk op een dinsdag? Ik werk dan normaal, maar vorige week was ik vrij en het wordt nog beter want Wim was ook vrij! Maar, ja en dan dus? Ik was in ieder geval van plan om die dag een collega te gaan verrassen met wat leuks, dus op naar Efteling. Man en kinderen haakte meteen aan want ja, als ik dan toch naar de Efteling ging… Maar in de ochtend ging ik eerst met Noor naar de Intratuin voor dat leuks én we scoorde een schattige carnavals-outfit voor haar. Voor Noor ja. Ik haat carnaval. Kijk mee naar onze dingen op dinsdag!

dinsdag, plog, blog, efteling, uitje, kinderen, mamablog, lifestyleblog, La Log

Intratuin

Een van mijn lieve Efteling-collega’s is pas geleden van locatie veranderd en namens het team ging ik haar nog even verrassen met iets leuks! Dat leuks haalde ik samen met Noor bij de Intratuin. Mijn nieuwsgierige peutertje keek haar ogen uit in die winkel. “Kijk, mama, bloemen. Oooo, vissen, mama, vissen!” ging het de hele tijd. Maar we moesten cadeautjes zoeken en dat was nog een heuse opgave want “de winkel wordt verbouwd voor het nieuwe seizoen” aldus de borden. Wat blijkbaar gewoon betekend dat hele Intratuin een chaos is en je nergens langs kunt met je goede bedoelingen en winkelwagen. Oké. Maar het was gelukt!

Het resultaat: een groot vogelpakket, een super leuk setje met kaarsen, een uil als waxine-lichthouder, een hippe vaas en een bosje gerbera’s met een kaartje erbij namens ons hele team. En toen kwamen we bij een horror-afdeling vol met carnavals-spullen. Noor trok een sprintje en had haar Mini Mouse outfit al snel gevonden. Ik weet zeker dat ze het carnavals-gen van haar vader heeft dus hij mag haar lekker meenemen naar het snotpinnekes-bal, haha. Maar het Minni Mouse jurkje (incl. oren!) vond ik zo schattig bij Noor dat ik carnaval bijna leuk ga vinden, dus de outfit namen we mee 🙂

 

Efteling

dinsdag, plog, blog, efteling, uitje, kinderen, mamablog, lifestyleblog, La Log

Na de lunch en de slaapjes van de meiden gingen we op weg naar Kaatsheuvel. Mijn collega was helemaal verrast met de cadeautjes, zo leuk! We deden een drankje in Bosrijk en gaven Lot meteen haar fles. Daarna gingen we het park in. Het is echt zo’n luxe dat we altijd de Efteling in kunnen omdat ik er werk 🙂 En natuurlijk moesten we als eerste naar Carnaval Festival. Lot namen we ook voor het eerst echt mee de attractie in en ze keek haar ogen uit!

dinsdag, plog, blog, efteling, uitje, kinderen, mamablog, lifestyleblog, La Log

dinsdag, plog, blog, efteling, uitje, kinderen, mamablog, lifestyleblog, La Log

Na een bezoek aan de Sprookjesboom en daarna nog een keer Carnaval Festival (Noor en Wim) gingen we weer lekker richting huis. Samen eten, de meiden in bad doen, Lotje kreeg een fles en Noor een verhaal en we stopten ze lekker in bed. Wat een leuke dingen waren dit zomaar op een dinsdag!

 

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Dingen op dinsdag: Efteling enzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *