Interieur & thuis

Styling tips voor in huis

styling tips, woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, huis, lifestyleblog, La Log

Hipheid voor in je huis?! Ik laat het zien. Geen moeilijke projecten, maar simpele dingen waarmee je de boel net even wat sfeervoller maakt. Ik hou ervan. En het hoeft allemaal heus niet zo ingewikkeld te zijn: met kleine aanpassingen kun je al een heel ander effect creëren in een bepaalde ruimte. Deze keer ging ik aan de gang met de muur in onze slaapkamer (met voor- en na- foto, oh yes!), de hal en mijn allernieuwste nieuwste eyecatcher staat in de woonkamer. Ik show je mijn zeven styling tips voor in huis!

styling tips, woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, huis, lifestyleblog, La Log
Hoezo alleen foto’s in een fotolijstje doen? Scoor toffe kaarten (Hema, Flying Tiger) en een mooie lijst en wissel ze per seizoen af.
styling tips, woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, huis, lifestyleblog, La Log
De hal: zorg voor een leuke binnenkomer. Why not? Ik hing er een hert weg: instant hipheid 😉

Kussens…

styling tips, woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, huis, lifestyleblog, La Log
De meest simpele en effectieve tip: leef je uit met kussens! Ik wissel regelmatig van kleur en patroon en dan zien je bank en co. er ineens helemaal anders uit. Proberen!
styling tips, woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, huis, lifestyleblog, La Log
Cute en simpel: onze favo theetjes in een glazen pot. Zo staan ze altijd binnen handbereik en is het niet rommelig!
styling tips, woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, huis, lifestyleblog, La Log
Deze heb ik vaker gedeeld op La Log: de vakjeskast van Ikea. Ik bekleedde twee “bakken” met een leuk behangetje en hij ziet er ineens heel anders uit. Gewoon vastplakken met Duct Tape trouwens 🙂

Plakken maar…

styling tips, woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, huis, lifestyleblog, La Log

Aanschouw hier: een lege slaapkamer muur. Kleur: Afstemming van de Praxis. Maar verder? Vier maanden lang had ik geen idee. Op onze oude slaapkamer hing een grote trouwfoto op canvas boven ons bed, maar die heeft een andere bestemming dan boven ons bed gekregen. Maar ja: wat dan? En hoezo dat witte blokje op de muur. Dat heeft Wim wel heel mooi afgewerkt want daar zat een lichtpunt maar ja, wat moet je ermee? Nou, dit bijvoorbeeld:
styling tips, woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, huis, lifestyleblog, La LogLeeeuuuk! De muursticker is van Posters.nl en kun je echt heel makkelijk op je muur bevestigen. En her-bevestigen ook trouwens want de eerste keer zat het natuurlijk niet naar mijn zin 😉 Super handig dus. En de vogels kun je rangschikken, haha. Ik bewaarde er nog een paar voor bij mijn kapstokje tegenover ons bed…

styling tips, woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, huis, lifestyleblog, La Log

styling tips, woonkamer, interieur, binnen, stylen, blog, lifestyle, huis, lifestyleblog, La Log
Mijn nieuwste eyecatcher: een oude krantenbak van oma! Hij was van dat donkere, beetje glimmend, hout. Je kent het wel. Eerst werd de lak geneutraliseerd met Scotch Brite, daarna is ie in de witte grondverf gezet en als laatste ruw opgeschuurd. Ik ben er helemaal blij mee!

Ben jij ook veel met je interieur bezig? Ik hoop dat je wat inspi opgedaan hebt voor in je eigen huis! Enjoy!

 

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

3 gedachten over “Styling tips voor in huis

  1. Die krantenbak vind ik gaaf! En het tafeltje dat in jullie hal staat zou ik zo willen hebben, echt leuk. Mijn grootste tip is altijd: Kaarsjes. Kaarsjes overal! Haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *