Body & food Lifestyle

Simpele afslanktips: healthy foods die je helpen

afslanktips, afvallen, health, healthy food, gezond eten, tips, blog, lifestyleblog, healthblog, La Log

Afslanken: ik moet er straks na de bevalling ook weer aan geloven. Al ging het na mijn eerste zwangerschap als vanzelf door al het trainen en lesgeven: ik maak me geen illusies. Er hebben straks wel twee kinderen in mijn buik gewoond! Nou ben ik als sportinstructeur altijd wel bezig met een healthy lifestyle, maar nu dus even wat minder. Met deze healthy foods die o.a. de stofwisseling stimuleren maak ik straks in ieder geval een goede start en ik weet zeker dat jij er ook wat aan hebt!

Healthy foods die je helpen bij het afslanken

Appels
Appels zitten vol met voedingsvezels die je een vol gevoel geven, maar er zitten ook mineralen in die de stofwisseling reguleren!

Kaneel
Wist je dit al? Als je kaneel eet, krijg je een vol gevoel en hierdoor heb je minder zin om te snacken tussen de maaltijden door. Strooi wat over geschilde appelpartjes of doe een theelepel kaneel door je thee.

Drink water voordat je gaat eten
Oké, deze tip ken je misschien al, maar hoe zit het nou precies? Als je een half uur voordat je gaat eten een halve liter water drinkt, krijg je gemiddeld 13% minder calorieën binnen dan wanneer je van tevoren niets drinkt. Doe je dit voor iedere maaltijd, dan scheelt dat zo’n 225 calorieën per dag.

Ananas
De enzymen in deze vrucht stimuleren de vetverbranding. Rijk aan betacaroteen (een antioxidant) vitamine C en E.

Groene asperges
Door de vitamine B in deze groente zijn asperges goed voor de huid en een stimulans voor de stofwisseling (en caloriearm!).

Vetarme noten
Noten zijn een verantwoord tussendoortje, maar ben je bang dat je te vette noten eet? Kies dan voor noten als amandelen, walnoten of hazelnoten, daar zitten weinig vetten in. Plus: een portie van veertig gram noten per dag draagt bij aan een goede gezondheid, want je hebt dan minder kans op hart- en vaatziekten.

Eet smakelijk en succes met jouw healthy lifestyle!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *