Lifestyle Zwanger

Weeklog #4: Oh oh, Den Haag enzo

weeklog 4, blog, lifestyle, lifestyle blog, weekoverzicht, zwanger, La Log

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar mijn week was hysterisch, haha! Oké, dat is lichtelijk overdreven maar als je aan het eind van je zwangerschap bent, lijkt alles hysterisch. Het was wel een hele leuke week. Dat wel. We waren bezig met de kamer van Noor en de babykamer, ik ging op bezoek bij mijn bestie in Den Haag (hop, de trein in met m’n baby-bump!), bracht een bezoekje aan de kapper en ik heb deze week ook weer drie fijne dagen gewerkt. Kijk je mee naar de hysterie?

Maandag
Tweede Pinksterdag en Wim was vrij! We zijn druk bezig met de laatste dingen in ons nieuwe huis voordat de baby komt en de babykamer staat natuurlijk bovenaan ons lijstje. We kochten eerder al nieuwe meubels voor Noor, zodat haar “babymeubels” naar de babykamer kunnen. We begonnen met het grootste project: de kledingkast. Ik zocht meteen maar alle babykleertjes die we van Noor hebben uit. Ik selecteerde wat ik voor baby 2.0 wil gebruiken en de rest… tabee! In de avond ging ik een uurtje thuis sporten wat heel goed ging, super fijn!

weeklog 4, blog, lifestyle, lifestyle blog, weekoverzicht, zwanger, La Log
Noor vind het geweldig op mee te helpen! Zie hier het resultaat en een kind in de kast, haha

Dinsdag
Ik had een late dienst en Wim ging op zijn papa-dag wat uurtjes werk inhalen van de dag ervoor. Het was niet heel spannend vandaag: boodschapjes doen, Teletubbies kijken en ‘s middags ging ik dus werken. Nog twee weken en dan verlof! Fijn, dat zeker, maar ik ga mijn werk bij de Efteling in mijn verlof wel missen dus ik geniet nog van de dagen dat ik werk 🙂

weeklog 4, blog, lifestyle, lifestyle blog, weekoverzicht, zwanger, La Log
Sjuul, ga je mee Teletubbies kijken?
weeklog 4, blog, lifestyle, lifestyle blog, weekoverzicht, zwanger, La Log
Nope, Sjuul peert m…

Woensdag
In de ochtend kregen we gezellig twee van onze ex-buufjes op bezoek uit onze oude straat. We dronken thee en kletsten gezellig bij. Noor was er moe van want ze sliep bijna twee uur! Shock! ‘s Middags kwamen mijn ouders voor een bak koffie en om het nieuwe bedje van Noor af te geven die mijn vader mooi paars geverfd heeft. Ze namen Sjuul en Noor nog even mee wandelen wat fijn was voor mama, die even met zwangere buik en al op de bank neer plofte 😉 De avonden zijn op woensdag altijd nog akward omdat ik normaal lesgeef dus ik ben dan altijd een beetje van slag als ik thuis ben, haha. Daarom stapte ik net als maandag weer op m’n crosstrainer maar het ging voor geen meter. Na vijfentwintig minuten stopte ik. Klaar mee. Gelukkig had ik mijn blog om aan te werken.

Donderdag
Ik zocht mijn vriendin Mariaana op in Den Haag. En ik ging, jawel, met de trein! Ik heb er nog even aan getwijfeld of ik toch met de auto zou gaan maar punt 1: ik ben een schijterd en raak de weg kwijt (ja, ook met TomTom) en punt 2: ik kwam erachter dat ik in onze auto niet meer bij de pedalen kan doordat mijn stoel verder naar achteren moet omdat mijn buik tegen het stuur aan zit… Oké dan. En om met mijn kleine, roze Cuore te gaan zag ik niet zitten dat hele eind dus het werd de trein.  Het was heerlijk om haar weer te zien en we hadden een super gezellige dag. We hebben heerlijk geluncht, gekletst, een beetje geshopt, vreemde foto’s gemaakt (haha) en wat gedronken aan Scheveningen strand.

weeklog 4, blog, lifestyle, lifestyle blog, weekoverzicht, zwanger, La Log
Groetjes uit Den Haag!
weeklog 4, blog, lifestyle, lifestyle blog, weekoverzicht, zwanger, La Log
Ik shopte een nieuwe tas in Scheveningen. Daar was ik zwaar aan toe, aan een nieuwe tas. Altijd eigenlijk 😉

Vrijdag
Noor gaat op vrijdag altijd naar mijn ouders omdat ik dan werk (en Wim ook) maar ik hoefde pas in de middag te beginnen dus ik maakte gebruik van de situatie en belde mijn kapster. Ze had nog een plekje om half twaalf dus jeej! Het was ff nodig zeg maar, haha. ‘s Middags ging ik werken tot negen uur ‘s avonds en het was lekker druk.

weeklog 4, blog, lifestyle, lifestyle blog, weekoverzicht, zwanger, La Log
Het resultaat is niet spannend: alleen de punten. Maar het zit meteen fijner!

Zaterdag
Wim was volop aan het klussen in huis samen met een collega en ik zorgde voor Noor. We deden samen gezellig boodschappen, gingen wandelen met Sjuul, werkten samen een was weg en ‘s middags vertrok ik weer naar Kaatsheuvel om te werken.

Zondag
Ook weer zo akward in de ochtend want: geen lesgeven dus ik ben even de weg kwijt, haha. We kregen ‘s ochtends visite en verder hadden we een heerlijk relaxt dagje met z’n drietjes en deden nog wat dingen voor de babykamer. We betrokken Noor er natuurlijk ook weer bij, gezellig! Verder was ik vooral aan het bijkomen van de rest van de week: lekker een boekje lezen en uitgebreid in bad geweest.

Hoe was jouw week?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

2 gedachten over “Weeklog #4: Oh oh, Den Haag enzo

  1. Lekker weekje hoor ? Ik ben er gewoon een beetje jaloers op dat je in de Efteling werkt 😉 Hier ook een doldwaze week want mijn oudste zoon werd 8 en we hadden een slaapfeestje. Vrijdag heb ik met mijn moeder een hele dag gewinkeld, was erg gezellig en leuke dingen gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *