Lifestyle Mama en zo Mind & body Zwanger

Van fitmom naar hallo extra kilo’s!

fitmom, sporten, fit zijn, kilo's, zwanger, lifestyle, blog, La Log
Ja, ja ik heb een goed excuus want ik ben eenentwintig weken zwanger, dat weet ik allemaal wel, maar toch: de zeekoe in mij is er! Hoe ik ooit een fitmom werd? Oh, wacht, er moet een hashtag voor, hè? Opnieuw: hoe ik een #fitmom werd? Geen idee. Ik was eerst per ongeluk een #fitgirl volgens mij. Maar dat word je toch vanzelf volgens mij als je van sporten houdt en lesgeeft. Wat ik alleen niet deed -en nog steeds niet doe- was elke keer als ik een workout (#workout?) ging -of ga- doen, dat online zetten. Dan staat mijn hele tijdlijn daar vol mee en wat hebben jullie daar aan? Inspiratie? Ja, vast, maar je kan dan beter in mijn lessen komen staan, toch? Na de bevalling van Noor had ik mijn oude lijf super snel terug, maar gaat me dat na de bevalling van baby 2.0 ook lukken?

De #fitmom heeft wat mij betreft niet echt een bepaald type lijf. Ja: een fit lijf. Met billen of buikje, of met spierballen en een wasbordje. Kan allemaal. Het is maar net hoe fit je jezelf voelt. Weg met die hashtag. Ik hoop zo dat ik weer een fitmom wordt, op welke manier dan ook. En ik ben trouwens nog steeds best fit. Jawel. Ik geef nog steeds drie keer in de week les. Dat is niks bij de twaalf uur lesgeven en sporten die ik gewend ben, maar toch: drie uur. Soms vier. Het ziet er alleen niet uit met die dikke buik op het podium, haha 😉 Wat een inspiratie van deze fitmom!

fitmom, sporten, fit zijn, kilo's, zwanger, lifestyle, blog, La Log
Mijn buik tussen de twee zwangerschappen in…
fitmom, sporten, fit zijn, kilo's, zwanger, lifestyle, blog, La Log
En dit formaat ben ik alweer voorbij, haha 😉
fitmom, sporten, fit zijn, kilo's, zwanger, lifestyle, blog, La Log
#fitmom?

Mijn buik is echt al huge en er zit zeker zes kilo extra aan. En een beetje. Ik ben nu al aan het bedenken hoe mijn sportroutine er straks uit kan gaan zien met twee kindjes want ik snap zelf ook wel dat een gezin, parttime baan, blog en twaalf uur sporten/lesgeven in de week niet gaat. Na de komst van Noor heb ik al een aantal uurtjes ingeleverd en stiekem ben ik nu dus al aan het puzzelen voor straks.

Hoe ziet jouw sportroutine eruit? Beschouw jij jezelf als een fitmom of een fitte chick?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *