Lifestyle

Weeklog #2: een nieuw huis en een poepkleur?!

weeklog 2, lifestyle blog, blog, La Log, verhuizen
Tijd voor een nieuwe weeklog! Wij hebben een ander huis gekocht! Een openhaarderig huis! Er wordt druk geklust op dit moment en eind februari gaan we over.
Vorige week zocht ik Speculaas uit voor op de muren en ging ik op jacht naar behang voor de kinderkamers. De babybelly groeit gestaag door en ik maakte een afspraak voor een echo voor de geslachtsbepaling! Lees en kijk je mee?

Maandag
Vandaag kwamen de nieuwe bewoners van ons huidige huis alles opmeten. En hoewel ik er totally cool mee ben, vond ik het toch een dingetje. Ik heb er onwijs veel zin in om naar ons openhaarderig huis te gaan, maar ik woon ook nog met heel veel plezier en liefde in dit huis. Waarom we dan gaan verhuizen, zeg je? Het openhaarderig huis is echt ons droomhuis! Die kwamen we ineens tegen *BAM* en het voelde goed. Het staat ook nog eens in het dorp waar Wim vandaan komt en waar we altijd naartoe hadden willen gaan. Dus ja, daar ga je al, haha.

weeklog 2, lifestyle blog, blog, La Log, verhuizen

weeklog 2, lifestyle blog, blog, La Log, verhuizen
Noor helpt mee met opmeten 🙂 (No worries: de rolmaat zit “op slot”, het was alleen grappig voor de foto)

Dinsdag
Meestal werk ik op dinsdag maar vandaag was ik vrij! Ik heb een heerlijke thuisdag gehad met Noor. We brengen haar niet zo snel weg, maar in deze periode is ze in de weekenden veel bij de opa’s en oma’s omdat ik dan werk en Wim in het huis bezig is. Vandaag genoot ik volop van mijn lieve meisje! ’s Avonds ging ik druk aan de gang met dozen inpakken voor the big move.

 

weeklog 2, lifestyle blog, blog, La Log, verhuizen
Heerlijk spelen op een thuisdagje!
weeklog 2, lifestyle blog, blog, La Log, verhuizen
We zitten er gezellig bij…

Woensdag
Op woensdag probeer ik altijd lessen voorbereiden als Noor even slaapt en dat lukte vandaag! Verder pakte ik weer wat dozen in en ’s avonds ging ik met babybelly en al lesgeven op de sportschool.

weeklog 2, lifestyle blog, blog, La Log, verhuizen
Lessen voorbereiden op woensdag!

Donderdag
Noortje gaat vandaag naar de kinderopvang! Als ik vraag of ze vandaag lekker gaat spelen, volgt er een enthousiast “Jaaaa”. Ik ging op pad voor het openhaarderig huis en haalde Speculaas en Afstemming in huis om op de muren te smeren. Wekenlang heb ik overwogen wat het zou worden en ik ben eruit! De onaantrekkelijke namen van de verfkleuren maken het er niet makkelijker op trouwens. Een nee, Speculaas is geen poepkleur, haha. Komende week lees je meer over Speculaas en co. op de blog! Na de verf ophalen reed ik meteen door naar de Ikea voor een nieuw servies, een pannenset (want: elektrische kookplaat!) en sloeg in het restaurant een biologisch ijsthee’tje achterover. Daarna ging ik door naar de Hornbach voor behang voor de kinderkamers en het was allemaal te leuk. ’s Avonds werkte ik de hele avond aan mijn blog. Wim was aan het klussen en Noor sliep heerlijk na een dagje spelen!

Vrijdag
Mama gaat werken! Vandaag een late dienst dus overdag ben ik eerst lekker bij Noor. Ik maak een afspraak voor een pretecho om te kijken of mijn bellybaby een jongen of een meisje is! Spannend!

Zaterdag
Werken. Een vroege dienst vandaag. Daarna haal ik Noor op bij opa en oma en eten we met z’n drieën frietjes in ons nieuwe huis!

Zondag
Ik ga weer lesgeven! Na twee heerlijke lessen ben ik helemaal kapot, haha. Ik begin het extra gewicht goed te voelen tijdens het sporten en het wordt steeds zwaarder maar het gaat gelukkig nog goed! In de middag ben ik gezellig met Noor wat dingen aan het inpakken en foto’s aan het nemen voor La Log. ‘s Avonds eten we lekker met z’n drietjes thuis en maak ik me schuldig aan het kijken van Moordvrouw en Divorce en jahoor: Wim kijkt altijd gewoon gezellig mee 😀

Leuk dat je mee keek! Tot de volgende blog!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

Eén gedachte over “Weeklog #2: een nieuw huis en een poepkleur?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *