Mama en zo

Weekboodschappen + kinderwagen = uhm…

Verbaasd sta ik bij de kassa van de Albert Heijn. Ik kijk van de boodschappen op de band naar de kinderwagen. Oké, HOE krijg ik dit allemaal mee? En damn, waarom doe ik dat toch elke keer?

Ken je dat? Je gaat even snel met je kroost naar de supermarkt voor een kleine boodschap, maar je komt terug met een compleet assortiment. En ik weet niet hoe dat dan bij jou zit, maar ondertussen klappen de wielen van onze kinderwagen er bijna onderuit. Zie hier het resultaat van gisteren:

Kinderwagen en boodschappen

En ja, die luiers heb ik onderweg wel tien keer terug moeten proppen. Maar hee, van die boodschappen ben ik weer even af. En dan neem ik de volgende keer niet meer zoveel mee. Echt niet. (Yeah, right!)

Sleep jij ook zoveel boodschappen mee?

 

5 gedachten over “Weekboodschappen + kinderwagen = uhm…

  1. Heel erg leuk je blog. Ik heb bijna alles gelezen. Het is erg herkenbaar het boodschappen verhaal. Daarom doen we eens per week met de auto grote boodschappen, maar dan nog verzeil je soms in dit soort situaties. Hihi

    1. Hee Chrissy, leuk dat je op mijn blog rondgekeken hebt 🙂 Dat boodschappenprobleem is een mama-ding volgens mij hahaha, ondanks de weekboodschappen inderdaad!

  2. Ik doe boodschappen terwijl mijn kind op school of de opvang is, zo heb ik tenminste mijn handen vrij. Ik sleep meestal vijf à zes zakken mee naar huis met de weekboodschappen. Nou ja, ik laat mijn auto ze dragen.

    1. Ja, het is zo fijn als je je handen vrij hebt… Noor gaat alleen niet naar een opvang en ook nog niet naar school natuurlijk dus ik trap er elke keer weer in met boodschappen doen, haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *